bine ati venit la zilele academice ale stiintei si tehnicii

invitatie ZAST

Roboti in actiune LIVE

 

In datele de 6 Iunie 2014 (Specializarile Electronica si Telecomunicatii, Energetica), respectiv 12 Iunie 2014 (Specializarile Automatica si Informatica Aplicata si Electrotehnica) Facultatea de Inginerie Electrica, Electronica si Tehnologia Informatiei impreuna cu Liga Studentilor din cadrul Facultatii, organizeaza a sasea editie a Manifestarii "Zilele Academice ale Stiintei si Tehnicii Targovistene"-ZAST,  in Targoviste.

Simpozionul „Zilele Academice ale Stiintei si Tehnicii Targovistene” (ZAST) se doreste a fi o actiune de prestigiu in centrul universitar targovistean, adresata studentilor romani si din strainatate. Fiind la a sasea editie ZAST, dorim sa realizam o sesiune de comunicari stiintifice in cadrul careia participantii sunt stimulati sa isi valorifice potentialul creativ prin expunerea unor teme de actualitate in domeniul stiintific si, bineinteles, sunt incurajati sa-si prezinte proiectele de cercetare la care multi dintre participanti lucreaza.

Ne dorim ca aceasta manifestare sa devina cunoscuta si pe plan international prin participarea unui numar  de studenti din centre universitare europene.

In editia din acest an dorim sa oferim participantilor posibilitatea de a interactiona, de a-si prezenta activitatile stiintifice, de a schimba opinii, de a lega noi prietenii intr-un mediu agreabil, prin urmatoarele activitati:

- Sesiune de comunicari stiintifice;
- Concursuri profesionale;
- Vizite in cadrul facultatilor;
- Activitati social – culturale;
- Dezbateri.

Vizite in cadrul facultatilor – dorim sa oferim tuturor participantilor posibilitatea de a cunoaste universitatea noastra, prin vizite in toate facultatile, unde sunt organizate si demonstratii practice, in cadrul unor laboratoare de referinta.

Interactiunea participantilor este un obiectiv foarte important al acestei conferinte. Prin programul social-cultural dorim sa oferim participantilor un cadru organizat in exteriorul mediului academic, in care se pot cunoaste mai bine, pot lega noi prietenii, pot cunoaste orasul Targoviste, atat pe timp de zi cat si pe timp de noapte.

Dezbaterile au ca scop informarea, constientizarea, discutarea unor aspecte profesionale specifice inginerilor.

Pe parcursul a trei zile participantii la eveniment vor prezenta lucrari de cercetare stiintifica in 4 domenii ingineresti.

Pentru a va putea inscrie la aceasta manifestare este suficient sa completati formularul disponibil pe site-ul nostru.

La a sasea editie, alaturi de domeniul de licenta unde studentii pot redacta si sustine lucrarea in limba romana, cat si in limba engleza, vor putea participa si studentii de la master si doctorat, unde participantii pot redacta si sustine lucrarea in limba romana sau engleza.